
Truc de cuina, al "Tot es mou"
Com fer un arròs "disparat de sabor fins a un punt que encara no coneixes" segons Maria Nicolau
Fa molta ràbia quan et curres un arròs i li falta aquell puntet de gust, de força... Sabíeu que la clau està en el fumet de peix?
Bet Solé
08/12/2022 - 10.00 Actualitzat 16/12/2022 - 13.18
La xef Maria Nicolau ens revela el secret perquè els arrossos es converteixin en sublims. Si fins ara posaves el peix per fer el fumet directament a bullir a l'olla, a partir d'ara segueix el senzill consell que et dóna l'autora del llibre Cuina o barbàrie: abans de posar el peix i les espines dins l'aigua del fumet posa'ls al forn o passa'ls per la paella i torra'ls bé. Aquell enganxadet, aquell socarradet del peix del fumet li donarà una intensitat de sabor als arrossos que no et pots ni imaginar!
Fumet de peix
Recorda que tan important és torrar el peix abans com no posar massa aigua al fumet.
Justa l'aigua que voldreu fer servir després. Perquè tot el sabor vagi a parar a l'arròs. I amb aquell oli de daurar els caps de rap, el peix, el marisc, el que sigui, en aquell oli hi torreu una mica l'arròs abans de començar. A partir d'aquí, totes les vostres paelles es dispararan a nivell de sabor fins a un punt que encara no coneixeu.
Segueix aquests senzills trucs i veuràs com les teves paelles i arrossos faran un salt qualitatiu que us deixarà molt bon sabor de boca!
I ara...a cuinar i a triomfar!
Avui és notícia
El ministeri investiga si el brot de pesta porcina africana ha sortit d'un laboratori
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
La Comissió Europea desaconsella sacrificar senglars i recomana deixar que el virus actuï
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana