Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Copa del Rei
Atlètic Balears Espanyol
Sant Andreu

Receptes amb fruita de pinyol a "Cuines"

Préssecs, prunes i cireres: 10 receptes amb fruita d'estiu

La fruita de pinyol és, ara, la reina de les botigues. Et convidem a menjar-la a mossegades però també a cuinar-la amb receptes per esprémer al màxim préssecs, prunes i cireres i altres fruites de pinyol

27/07/2023 - 07.30 Actualitzat 14/11/2025 - 13.17

Albercocs, préssecs, nectarines, préssecs paraguaians, prunes, cireres... La fruita de pinyol ja fa uns dies que omple els cistells de les fruiteries. Carme Ruscalleda ha explicat quines són les seves propietats i les seves bondats a "Tot es mou" i també ha explicat com es poden cuinar, tant per fer plats dolços com per acompanyar-ne altres de salats.

La fruita de pinyol, típica de l'estiu, ens la podem menjar a mossegades i sense cap mena de preparació, ja sigui per esmorzar, per berenar o per postres. Però si en volem esprémer a fons totes les possibilitats, també les podem convertir en flams, pastissos o gelats.  Et proposem algunes receptes perquè la gaudeixis en diferents formats.

 

Els préssecs

▶️ 1.  Cassoletes de préssec amb salsa cumberland

 

▶️ 2.  Coca d'avellana i préssec

 

▶️ 3.  Cruffins de préssec i crema

 

▶️ 4.  Préssecs i albercocs en almívar

 

Les prunes

▶️ 5. Pastissets de prunes vermelles

 

▶️ 6. Crema de prunes borratxes

 

▶️ 7. Rotllets de pollastre amb prunes

 

 

Les cireres

▶️ 8. Pasta de full amb cireres

 

▶️ 9. Creme brulee amb cireres

 

▶️ 10. Coca de cireres