Cruffins de préssec i crema
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas i Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
És molt important que les cremes elaborades amb ou es mantinguin refrigerades a 4 ºC i que es consumeixin abans de 24 hores.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 paquets de pasta de full de mantega
200 g de llet fresca
50 g de sucre panela
60 g de sucre blanc
8 rovells d'ou
1 préssec
1 ou sencer
un raig de nata
canonet canyella
llimona
llima
PREPARACIÓ
- Tallem el préssec a brunesa. La meitat la deixem amb pell i la reservem. L'altra meitat la pelem.
- Tallem dos làmines de pasta de full fent quatre rombes.
- Distribuïm el préssec sense pell sobre la pasta de full i ho emboliquem.
- Hi donem forma de magdalena i ho emmotllem.
- Batem un ou i pintem els cruffins. Hi tirem sucre panela per sobre.
- Portem els motllos al forn i els deixem 20 minuts a 220º.
- En un pot d'acer inoxidable bullim 200 g de llet fresca, un raig de nata, un canonet de canyella i pells de llima i de llimona. Quan arrenqui el bull ho tapem i deixem que infusioni 10 minuts fora del foc.
- Separem clares de rovells de 8 ous.
- Blanquegem els rovells amb 50 g de sucre blanc amb les varetes elèctriques.
- Retirem de la llet les pells i la canyella. Ho posem al foc i hi afegim els rovells blanquejats. Remenem sense parar fins a aconseguir textura.
- Omplim una màniga pastissera amb aquesta crema i la deixem refredar.
- Traiem els cruffins del forn i els arrebossem amb sucre panela. Els deixem refredar.
- Posem la crema a sobre dels cruffins amb els trossets de préssec reservats.