Receptes amb prunes, cireres i préssecs
Receptes amb prunes, cireres i préssecs

Préssecs, prunes i cireres: 10 receptes amb fruita d'estiu

La fruita de pinyol és, ara, la reina de les botigues. Et convidem a menjar-la a mossegades però també a cuinar-la amb receptes per esprémer al màxim préssecs, prunes i cireres i altres fruites de pinyol
1 min

Albercocs, préssecs, nectarines, préssecs paraguaians, prunes, cireres... La fruita de pinyol ja fa uns dies que omple els cistells de les fruiteries. Carme Ruscalleda ha explicat quines són les seves propietats i les seves bondats a "Tot es mou" i també ha explicat com es poden cuinar, tant per fer plats dolços com per acompanyar-ne altres de salats.

La fruita de pinyol, típica de l'estiu, ens la podem menjar a mossegades i sense cap mena de preparació, ja sigui per esmorzar, per berenar o per postres. Però si en volem esprémer a fons totes les possibilitats, també les podem convertir en flams, pastissos o gelats. Et proposem algunes receptes perquè la gaudeixis en diferents formats.

Els préssecs

▶️ 1. Cassoletes de préssec amb salsa cumberland

Cassoletes de préssec amb salsa cumberland
Coca d'avellana i préssec
Cruffins de préssec i crema
Préssecs i albercocs en almívar

Les prunes

▶️ 5. Pastissets de prunes vermelles

Pastissets de prunes vermelles
Crema de prunes borratxes
Rotllets de pollastres amb prunes

Les cireres

▶️ 8. Pasta de full amb cireres

Pasta de full amb cireres
Creme brulee amb cireres

▶️ 10. Coca de cireres

Coca de cireres

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Consells de cuina

Mostra-ho tot