Amanida de llenties vermelles

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 100 g llenties vermelles
  • 4 cirerols
  • 1/4 ceba morada
  • 1/4 carbassó
  • Mostassa antiga
  • Julivert
  • Cibulet
  • Vinagre de poma
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Posem, dins un pot amb aigua bullent, 100 grams de llenties vermelles. Les coem 10 minuts a foc mitjà.

2. Mentrestant, tallem a brunesa 1/4 de carbassó, 1/4 de ceba morada i 4 cirerols a quarts. Ho reservem en un plat.

3. Piquem cibulet; en reservem la meitat en un platet. La resta l'afegim a un bol, on prepararem una vinagreta.

4. Piquem julivert i l'afegim al bol, juntament amb sal, pebre negre, 1 culleradeta de mostassa antiga, un raig de vinagre de poma i un raig generós d'oli d'oliva. Ho barregem bé.

5. Afegim els vegetals tallats al bol i ho barregem.

6. Quan hagin passat 10 minuts, colem i temperem les llenties.

7. Afegim les llenties al bol i ho barregem amb cura.

8. Emplatem afegint-hi per sobre el cibulet reservat.

Anar al contingut