Fricandó amb bolets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • Filets de llata

    Ceba

    Tomàquet 

    Oli d'oliva o llard 

    Farina

    Bolets secs

    Sal i pebre

     

PREPARACIÓ

  1. Posem a hidratar els bolets secs en un bol amb aigua calenta.
  2. En una cassola comencem a preparar el sofregit amb una mica de llard o oli d'oliva, ceba tallada a daus, sal, tomàquet ratllat i un rajolí de vi ranci.
  3. Enfarinem els talls de llata (demaneu a la carnisseria que us els tallin prims) i els fregim a una paella amb oli d'oliva.
  4. Els anem incorporant a la cassola del sofregit.
  5. Quan tinguem tots els talls fregits, posem també a la cassola una mica d'aigua d'hidratar els bolets, els bolets i ho salpebrem.
  6. Deixem que faci una mica de xup-xup.
  7. Acabem la cocció al forn a temperatura baixa, màxim 160 graus, durant 40 minuts.

 

 

 

Anar al contingut