Fricandó amb bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina salvatge
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Filets de llata
Ceba
Tomàquet
Oli d'oliva o llard
Farina
Bolets secs
Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Posem a hidratar els bolets secs en un bol amb aigua calenta.
- En una cassola comencem a preparar el sofregit amb una mica de llard o oli d'oliva, ceba tallada a daus, sal, tomàquet ratllat i un rajolí de vi ranci.
- Enfarinem els talls de llata (demaneu a la carnisseria que us els tallin prims) i els fregim a una paella amb oli d'oliva.
- Els anem incorporant a la cassola del sofregit.
- Quan tinguem tots els talls fregits, posem també a la cassola una mica d'aigua d'hidratar els bolets, els bolets i ho salpebrem.
- Deixem que faci una mica de xup-xup.
- Acabem la cocció al forn a temperatura baixa, màxim 160 graus, durant 40 minuts.