Hamburguesa amb foie i béicon
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Alain Guiard
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 2 HAMBURGUESES
-
160g de carn de vedella sense greix afegit
3 o 4 talls de béicon
2 pans d'hamburguesa
Un tros de foie
Cogombrets envinagrats
Maionesa
Mostassa de gra
Fulles d'enciam
Tomàquet
Poma tallada a daus petits
Ceba confitada
Formatge tallat
PREPARACIÓ
- Fem el béicon en una paella.
- Torrem un mica el pa d'hamburguesa.
- Fem el foie gras a la paella un cop retirat el béicon.
- Guarnim els pans amb maionesa feta amb mostassa de gra, unes fulles d'enciam i unes rodanxes de tomàquet.
- A la mateixa paella, aprofitant el greix que han deixat el béicon i el foie escalfem una mica la ceba confitada i la poma.
- Fregim les hamburgueses amb poc oli. Si es pot, fregir-les en una paella de ferro colat, gruixut, perquè no caigui la temperatura.
- Col·loquem els complements sobre les hamburgueses: en una la poma i el foie i en l'altre la ceba confitada i el béicon i afegim les llesques de formatge perquè es fonguin una mica.
- Col·loquem les hamburgueses sobre el pa i servim acompanyades d'un cogombret envinagrat.