Hamburguesa de trinxat hindú
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegana
INGREDIENTS
300 g de patates del bufet
150 g de col
150 g d'espinacs
un manat de coriandre
gingebre
1 cullerada de chaat masala
mig bitxo
2 cullerades de farina de cigró
4 pans per a hamburguesa
3 cullerades de crema d'ametlla sense sucre
1 raig d'aigua mineral
1 tomàquet de pera
1 endívia
sal
oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
- Coem les patates amb pell al forn uns 30 o 40 minuts a 220 graus. Les anem punxant i, quan siguin cuites, les traiem i les deixem refredar.
- En una paella sense oli, hi saltem la col i els espinacs fins que quedin més tous. Ho reservem.
- En un bol, hi posem la patata esmicolada i l'aixafem amb unes varetes. Hi afegim la col i els espinacs tallats, el coriandre picat, mig bitxo verd tallat a rodanxes, el gingebre ratllat, la farina de cigró i el chaat masala. D'aquesta barreja, en fem boletes i les aixafem en forma d'hamburguesa. Les tapem amb paper sulfurat i ho deixem reposar una hora a la nevera.
- Tallem el tomàquet i la ceba a rodanxes, desfullem l'endívia i la reservem. Agafem la crema d'ametlles i la posem en un bol, hi tirem un raig d'aigua i ho remenem. Així aconseguirem fer llet d'ametlles.
- Per servir-ho, obrim el pa i hi posem el tomàquet, l'enciam, i l'hamburguesa pintada amb crema d'ametlla. A damunt, hi posem la ceba i tanquem el pa.