Pollastre amb allada, el gust de la senzillesa

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Pollastre

    Alls

    Vi blanc

    Vi ranci

    Oli d'oliva

    Sal

    Pebre

    Julivert

PREPARACIÓ

  1. Tallem un pollastre a trossos petits, amb pell i ossos.
  2. Laminem uns alls. D'altres els deixem sencers. N'hi hem de posar bastants.
  3. Saltem els alls a la cassola amb oli d'oliva a foc lent, perquè l'aromatitzin.
  4. Quan els alls siguin daurats, els traiem de la cassola i apugem el foc a màxima potència.
  5. Salpebrem i rostim el pollastre en l'oli aromatitzat.
  6. Quan sigui rostit, hi afegim un got de vi blanc i un got de vi ranci.
  7. Tornem a posar els alls a la cassola i hi afegim una mica de julivert.
  8. Ho deixem coure a foc lent. 
Anar al contingut