Rotllet de truita de patates farcida amb verdures
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
800 g de patates
1 ceba
Sal i pebre
Olives kalamata
1 albergínia escalivada
1 pebrot escalivat
Formatge
Maionesa vegetal
Oli
PREPARACIÓ
- Pelem les patates i les tallem a rodanxes.
- Pelem la ceba i la tallem en forma de ploma.
- Les posem en una safata de forn amb paper per sota, salpebrades i amb un rajolí d'oli d'oliva.
- Les coem a 180 graus durant 15 minuts.
- En un bol, batem cinc o sis ous i hi afegim les patates i la ceba cuites.
- Ho barregem bé.
- Tornem a cobrir de paper la safata del forn i enfornem la barreja 15 minuts més a 180, en funció del vostre forn. Han de quedar cuites però no cremades.
- Un cop cuit el rotllo, a la mateixa safata del forn, el farcim amb olives kalamata, escalivada de pebrot i albergínia i formatge. Si no sou vegetarians podeu modificar el farcit amb sobrassada o optar per una versió amb salmó o bolets...
- L'enrotllem amb l'ajuda el paper de forn i el deixem refredar perquè agafi consistència.
- Preparem una maionesa, en aquest cas vegetal, amb llet de soja i oli de gira-sol.
- Traiem el paper del rotllo, i el cobrim amb la maionesa i cirerers o pebrot escalivat i brots verds.
- El servim tallat amb porcions d'una mida superior a tres centímetres.