Rotllet de truita de patates farcida amb verdures

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 800 g de patates

    1 ceba

    Sal i pebre

    Olives kalamata

    1 albergínia escalivada

    1 pebrot escalivat

    Formatge

    Maionesa vegetal 

    Oli 

PREPARACIÓ

  1. Pelem les patates i les tallem a rodanxes.
  2. Pelem la ceba i la tallem en forma de ploma.
  3. Les posem en una safata de forn amb paper per sota, salpebrades i amb un rajolí d'oli d'oliva.
  4. Les coem a 180 graus durant 15 minuts.
  5. En un bol, batem cinc o sis ous i hi afegim les patates i la ceba cuites.
  6. Ho barregem bé.
  7. Tornem a cobrir de paper la safata del forn i enfornem la barreja 15 minuts més a 180, en funció del vostre forn. Han de quedar cuites però no cremades.
  8. Un cop cuit el rotllo, a la mateixa safata del forn, el farcim amb olives kalamata, escalivada de pebrot i albergínia i formatge. Si no sou vegetarians podeu modificar el farcit amb sobrassada o optar per una versió amb salmó o bolets...
  9. L'enrotllem amb l'ajuda el paper de forn i el deixem refredar perquè agafi consistència.
  10. Preparem una maionesa, en aquest cas vegetal, amb llet de soja i oli de gira-sol.
  11. Traiem el paper del rotllo, i el cobrim amb la maionesa i cirerers o pebrot escalivat i  brots verds. 
  12. El servim tallat amb porcions d'una mida superior a tres centímetres. 
Anar al contingut