Vol-au-vents variats: tres farciments

Imatge recepta de Vol-au-vents variats: tres farciments
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • FARCIMENT DE MUSCLO I FORMATGE (per a 6 vol-au-vents):

    2 cullerades soperes de formatge crema
  • 10 musclos en conserva la natural
  • Tabasco

    FARCIMENT DE CARXOFA, CEBA I ARANGADA (per a 6 vol-au-vents):

    2 carxofes
  • 50 g de ceba rossa
  • 1 arengada

    FARCIMENT DE BOTIFARRA NEGRA I PEBROT (per a 6 vol-au-vents): 

    Mitja botifarra negra
  • 1 pebrot vermell ja escalivat
  • OVE (oli d'oliva verge extra)

PREPARACIÓ

PREPARACIÓ DEL FARCIMENT DE MUSCLO I FORMATGE:

  1. Triturem en un got triturador el formatge, el tabasco i 8 musclos.
  2. Emplenem els vol-au-vent.
  3. Hi posem al damunt la meitat d'un musclo.

 

PREPARACIÓ DEL FARCIMENT DE CARXOFA, CEBA I ARANGADA

  1. Piquem el cor de les carxofes ben petit.
  2. Posem a la paella les carxofes amb oli i les sofregim durant 4 minuts.
  3. Hi aboquem ceba rossa tallada a la brunesa i ho integrem.
  4. Emplenem el vol-au-vent i hi posem un tros d'arengada per sobre.

 

PREPARACIÓ DEL FARCIMENT DE BOTIFARRA NEGRA I PEBROT

  1. Piquem ben petita la botifarra negra i la saltem.
  2. Triturem el pebrot vermell amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i rectifiquem de sal i pebre.
  3. Integrem la salsa a la botifarra.
  4. Emplenem els vol-au-vents i hi posem un tall de pebrot per sobre.
Anar al contingut