Vol-au-vents variats: tres farciments

- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
FARCIMENT DE MUSCLO I FORMATGE (per a 6 vol-au-vents):
2 cullerades soperes de formatge crema- 10 musclos en conserva la natural
-
Tabasco
FARCIMENT DE CARXOFA, CEBA I ARANGADA (per a 6 vol-au-vents):
2 carxofes - 50 g de ceba rossa
-
1 arengada
FARCIMENT DE BOTIFARRA NEGRA I PEBROT (per a 6 vol-au-vents):
Mitja botifarra negra - 1 pebrot vermell ja escalivat
- OVE (oli d'oliva verge extra)
PREPARACIÓ
PREPARACIÓ DEL FARCIMENT DE MUSCLO I FORMATGE:
- Triturem en un got triturador el formatge, el tabasco i 8 musclos.
- Emplenem els vol-au-vent.
- Hi posem al damunt la meitat d'un musclo.
PREPARACIÓ DEL FARCIMENT DE CARXOFA, CEBA I ARANGADA
- Piquem el cor de les carxofes ben petit.
- Posem a la paella les carxofes amb oli i les sofregim durant 4 minuts.
- Hi aboquem ceba rossa tallada a la brunesa i ho integrem.
- Emplenem el vol-au-vent i hi posem un tros d'arengada per sobre.
PREPARACIÓ DEL FARCIMENT DE BOTIFARRA NEGRA I PEBROT
- Piquem ben petita la botifarra negra i la saltem.
- Triturem el pebrot vermell amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i rectifiquem de sal i pebre.
- Integrem la salsa a la botifarra.
- Emplenem els vol-au-vents i hi posem un tall de pebrot per sobre.