Tàrtar de vedella amb cremós de parmesà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és rica en ferro de bona assimilació i se'n pot menjar un cop per setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    120 g de filet vedella

  • 100 ml de nata 35% MG
  • 50 g de parmesà ratllat
  • 1 cogombre en vinagre
  • 1 anxova
  • Tàperes
  • Patates xips
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Escalfem 150 ml de nata 35% MG.

2. Piquem a ganivet el filet i el reservem en un bol.

3. Piquem els envinagrats: 1 cogombre mitjà en vinagre i una culleradeta de tàperes. Ho afegim al bol.

4. Piquem menut una anxova i l'afegim al bol, juntament amb un polsim de sal, pebre i un raig d'oli.

5. Integrem tots els ingredients amb cura i ho reservem.

6. Afegim el parmesà a la nata, l'integrem i ho passem a un got batedor.

7. Hi afegim un grapat de patates xips de bossa i ho triturem.

Anar al contingut