Tàrtar de vedella amb cremós de parmesà
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
120 g de filet vedella
- 100 ml de nata 35% MG
- 50 g de parmesà ratllat
- 1 cogombre en vinagre
- 1 anxova
- Tàperes
- Patates xips
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Escalfem 150 ml de nata 35% MG.
2. Piquem a ganivet el filet i el reservem en un bol.
3. Piquem els envinagrats: 1 cogombre mitjà en vinagre i una culleradeta de tàperes. Ho afegim al bol.
4. Piquem menut una anxova i l'afegim al bol, juntament amb un polsim de sal, pebre i un raig d'oli.
5. Integrem tots els ingredients amb cura i ho reservem.
6. Afegim el parmesà a la nata, l'integrem i ho passem a un got batedor.
7. Hi afegim un grapat de patates xips de bossa i ho triturem.