Torrada amb tàrtar de tomàquet

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els tomàquets són una hortalissa altament nutritiva; crus ens aporten molta vitamina C i E, cuinats potencien l'efecte del licopè i de la vitamina A, substàncies amb un gran efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 llesca de pa de pagès
  • 2 tomàquets secs
  • 1 tomàquet pebrot
  • 1 ou
  • 2 anxoves
  • Tàperes
  • Quètxup
  • Alfàbrega fresca
  • Pebre negre
  • Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Torrem a la paella una llesca de pa de pagès, amb un raig d'oli d'oliva.
  2. Tallem a daus petits un tomàquet pebrot i el reservem en un bol.
  3. Tallem ben petits 2 tomàquets secs i els reservem al mateix bol.
  4. Girem la torrada perquè se'ns faci per l'altra cara.
  5. Piquem ben petites 2 anxoves i un grapat de tàperes. Les afegim al bol.
  6. Separem la clara i el rovell de l'ou i afegim el rovell a la resta d'ingredients.
  7. Acabem el tàrtar amb una mica de quètxup, un raig d'oli OVE i unes voltes de pebre negre. Ho barregem bé.
  8. Retirem la torrada del foc i hi posem la barreja a sobre.
  9. Per acabar, hi posem unes fulles petites d'alfàbrega.
Anar al contingut