Torrada amb tàrtar de tomàquet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els tomàquets són una hortalissa altament nutritiva; crus ens aporten molta vitamina C i E, cuinats potencien l'efecte del licopè i de la vitamina A, substàncies amb un gran efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
1 llesca de pa de pagès- 2 tomàquets secs
- 1 tomàquet pebrot
- 1 ou
- 2 anxoves
- Tàperes
- Quètxup
- Alfàbrega fresca
- Pebre negre
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Torrem a la paella una llesca de pa de pagès, amb un raig d'oli d'oliva.
- Tallem a daus petits un tomàquet pebrot i el reservem en un bol.
- Tallem ben petits 2 tomàquets secs i els reservem al mateix bol.
- Girem la torrada perquè se'ns faci per l'altra cara.
- Piquem ben petites 2 anxoves i un grapat de tàperes. Les afegim al bol.
- Separem la clara i el rovell de l'ou i afegim el rovell a la resta d'ingredients.
- Acabem el tàrtar amb una mica de quètxup, un raig d'oli OVE i unes voltes de pebre negre. Ho barregem bé.
- Retirem la torrada del foc i hi posem la barreja a sobre.
- Per acabar, hi posem unes fulles petites d'alfàbrega.