Raviolis de tomàquet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 tomàquet cor de bou
1/2 ceba de Figueres
2 filets d'anxova
Tiges de tàpera
Tàperes
Alfàbrega
Olivada
Pebre blanc
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem el tomàquet a rodelles fines. Seran les nostres "làmines de pasta" de raviolis.
- Tallem a mida menuda la resta del tomàquet, i el posem en un bol on farem el farcit. Hi afegim la ceba de Figueres, així com les tàperes, les tiges de tàpera, i unes fulles d'alfàbrega, tot tallat ben menut. Ho amanim amb sal, oli i pebre blanc.
- Emplatem posant, a la base, una mica d'olivada. Posem la làmina de tomàquet, la farcim i la tanquem amb una altra làmina. Fem el mateix amb la resta, i ho acabem amb unes fulles d'alfàbrega, un raig d'oli i un polsim de sal.