Raviolis de tomàquet

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 tomàquet cor de bou

    1/2 ceba de Figueres

    2 filets d'anxova

    Tiges de tàpera 

    Tàperes

    Alfàbrega

    Olivada

    Pebre blanc

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem el tomàquet a rodelles fines. Seran les nostres "làmines de pasta" de raviolis.
  2. Tallem a mida menuda la resta del tomàquet, i el posem en un bol on farem el farcit. Hi afegim la ceba de Figueres, així com les tàperes, les tiges de tàpera, i unes fulles d'alfàbrega, tot tallat ben menut. Ho amanim amb sal, oli i pebre blanc.
  3. Emplatem posant, a la base, una mica d'olivada. Posem la làmina de tomàquet, la farcim i la tanquem amb una altra làmina. Fem el mateix amb la resta, i ho acabem amb unes fulles d'alfàbrega, un raig d'oli i un polsim de sal.
Anar al contingut