Amanida picant de pasta

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g pasta curta 
  • 100 g formatge curat d'ovella  
  • 2 cebes dolces  
  • 1 albergínia 
  • 1 pebrot vermell 
  • 1 tomacó 
  • 1 gra d'all 
  • 1 llima 
  • 1 dit gingebre fresc 
  • 10 g caiena seca 
  • Alfàbrega fresca 
  • Oli OVE 
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem una olla grossa amb aigua i sal a bullir, serà l'aigua de la pasta.
  2. Mentrestant, posem un pebrot vermell net i una albergínia neta al forn, els deixem 45 minuts a 180 graus. Els girem com a mínim un cop.
  3. Posem mig quilo de pasta a bullir, el temps que ens demani el fabricant. Un cop fet, ho posem en un bol amb aigua i gel.
  4. Afegim un bon raig d'oli OVE a la pasta i ho integrem bé. Tapem la pasta amb un plat i ho portem a la nevera.
  5. Tallem a brunesa  2 cebes dolces
  6. Posem una paella a escalfar amb oli OVE. Pelem i tallem a brunesa un gra d'all, el fem saltar una estona a la paella i després hi tirem la ceba tallada. Deixem que all i ceba coguin a foc baix 30 minuts. Remenant de tant en tant.
  7. Un cop escalivats, traiem pebrot i albergínia del forn. Deixem que es refredin i els pelem.
  8. Ratllem a sobre la ceba i l'all sofregits, un tomàquet de penjar i un dit de gingebre pelat. Afegim la quantitat que volem de caiena.
  9. Ho deixem coure a foc baix 10 minuts.
  10. Posem en un got batedor el sofregit i el pebrot escalivat. Ho triturem fins a tenir una textura de salsa.
  11. Tallem a daus l'albergínia escalivada.
  12. Afegim al bol de la pasta -que hem anat a buscar a la nevera- la salsa picant i l'albergínia tallada.
  13. També hi afegim uns daus de formatge curat d'ovella.
  14. Ho integrem tot.
  15. Afegim una pell ratllada de llima i el suc de mitja llima.
  16. Afegim una mica d'alfàbrega picada.
Anar al contingut