Cassoleta d'albercoc i ametlla
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER AL FINANCIER D'AMETLLA:
40 g farina d'ametlla
25 g farina
75 g sucre
15 g mel
70 g clara d'ou
70 g mantega
2 g sal
Vainilla al gust
PER AL MUNTATGE:
Base de sablé (en format cassoleta)
Massa financier
Albercocs
Ametlla laminada
Sucre llustre al gust
PREPARACIÓ
- Per fer el financier d'ametlla, en una cassola al foc, torrarem la mantega a 140 ºC, la colarem i la reservarem.
- En un bol, barrejarem la farina amb el sucre, la farina d'ametlla i la sal.
- Amb unes varetes, incorporarem les clares, la mel i la vainilla a la barreja.
- Quan la mantega estigui freda, l'afegirem i la barrejarem.
- Ho introduirem en una mànega pastissera i ho deixarem reposar una hora a la nevera.
- Omplirem una cassoleta a mitja cocció amb la massa de financier.
- Introduirem els albercocs i l'ametlla laminada i fornejarem 20 minuts a 185 ºC, fins que estigui totalment cuinada.
- Finalment, empolvorarem sucre llustre al gust.