Cassoleta d'albercoc i ametlla

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER AL FINANCIER D'AMETLLA:

    40 g farina d'ametlla

    25 g farina

    75 g sucre

    15 g mel

    70 g clara d'ou

    70 g mantega

    2 g sal

    Vainilla al gust

     

    PER AL MUNTATGE:

    Base de sablé (en format cassoleta)

    Massa financier

    Albercocs

    Ametlla laminada

    Sucre llustre al gust

     

     

PREPARACIÓ

  1. Per fer el financier d'ametlla, en una cassola al foc, torrarem la mantega a 140 ºC, la colarem i  la reservarem.
  2. En un bol, barrejarem la farina amb el sucre, la farina d'ametlla i la sal.
  3. Amb unes varetes, incorporarem les clares, la mel i la vainilla a la barreja.
  4. Quan la mantega estigui freda, l'afegirem i la barrejarem.
  5. Ho introduirem en una mànega pastissera i ho deixarem reposar una hora a la nevera.
  6. Omplirem una cassoleta a mitja cocció amb la massa de financier. 
  7. Introduirem els albercocs i l'ametlla laminada i fornejarem 20 minuts a 185 ºC, fins que estigui totalment cuinada.
  8. Finalment, empolvorarem sucre llustre al gust.
Anar al contingut