Crestes de vedella i ou dur
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La vedella és rica en minerals com el ferro, el iode, el zinc i el seleni, i en vitamines del grup B, com la B2 i la B12. Tots aquests nutrients fan d'aquesta carn un aliment recomanat per a totes les edats.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 5 pastes de crestes
- 50 g carn vedella picada
- 1 ou
- 1 orellana
- 1/2 gra d'all
- Julivert
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Escalfem oli d'oliva per fregir les crestes posteriorment.
2. Preparem el farcit de les crestes. Comencem picant 1 gra d'all ben menut. El posem a ballar a la paella.
3. Incorporem els 50 grams de carn picada de vedella a la paella.
4. Piquem unes fulles de julivert i les afegim a la paella.
5. Tallem a daus petits una orellana i també la incorporem a la paella.
6. Pelem un ou dur, el piquem i l'hi posem a la paella.
7. Hi posem un punt de sal i pebre als ingredients de la paella.
8. Farcim les crestes i ens assegurem que quedin ben tancades pressionant el marge amb una forquilla.
9. Fregim les crestes i les reservem en un paper absorbent.