Crestes de vedella i ou dur

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vedella és rica en minerals com el ferro, el iode, el zinc i el seleni, i en vitamines del grup B, com la B2 i la B12. Tots aquests nutrients fan d'aquesta carn un aliment recomanat per a totes les edats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 5 pastes de crestes
  • 50 g carn vedella picada
  • 1 ou
  • 1 orellana
  • 1/2 gra d'all
  • Julivert
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Escalfem oli d'oliva per fregir les crestes posteriorment.

2. Preparem el farcit de les crestes. Comencem picant 1 gra d'all ben menut. El posem a ballar a la paella. 

3. Incorporem els 50 grams de carn picada de vedella a la paella.

4. Piquem unes fulles de julivert i les afegim a la paella.

5. Tallem a daus petits una orellana i també la incorporem a la paella.

6. Pelem un ou dur, el piquem i l'hi posem a la paella.

7. Hi posem un punt de sal i pebre als ingredients de la paella.

8. Farcim les crestes i ens assegurem que quedin ben tancades pressionant el marge amb una forquilla.

9. Fregim les crestes i les reservem en un paper absorbent.

Anar al contingut