Rodó de pollastre pota blava

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Armengol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà
INGREDIENTS
- 1 pollastre pota blava de 2,5/3 kg
- 75 g de llard d'ànec
- 1/2 l de brou de pollastre
- 1 got de vi ranci
- -400 g de puré de patates
- Per al farcit:
- 1 ou
- 50 g de carn picada
- -3 prunes desossades
- 10 g de pinyons torrats
- 10 g de pells de taronja confitada
- sal
- el fetge del pollastre
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, barregeu en un bol la carn picada, els pinyons, les pells de taronja, la pruna picada, l'ou, el fetge de pollastre picat i la sal.
A continuació, poseu el farcit dins del pollastre prèviament desossat, tanqueu-lo, cosiu-lo, lligueu-lo i unteu-lo amb llard d'ànec.
Tot seguit, fregiu-lo en una cassola amb una mica més de llard.
Quan estigui daurat, afegiu-hi el vi ranci, el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure al forn durant uns 45 minuts.
I ja per acabar, deslligueu el pollastre, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo amb el puré de patates al costat.
A continuació, poseu el farcit dins del pollastre prèviament desossat, tanqueu-lo, cosiu-lo, lligueu-lo i unteu-lo amb llard d'ànec.
Tot seguit, fregiu-lo en una cassola amb una mica més de llard.
Quan estigui daurat, afegiu-hi el vi ranci, el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure al forn durant uns 45 minuts.
I ja per acabar, deslligueu el pollastre, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo amb el puré de patates al costat.