Trilogia d'aperitiu de Nadal
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Moha Quach
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
CRUIXENT D'ARRÒS AMB BRANDADA DE BACALLÀ I OUS DE SALMÓ
- 1 oblea d'arròs (paper d'arròs)
- Oli d'oliva verge extra
- 2 patates monalisa
- 150 g de bacallà dessalat, tallat a daus
- 1 gra d'all
- 50 ml de nata líquida
- Sal i pebre blanc
-
Ous de salmó
BISTEC TÀRTAR DE VEDELLA AMB FULLA DE KALE EN TEMPURA I TÒFONA
- 150 g de vedella (maluc o filet), tallada a ganivet
- 1 rovell d'ou
- Mostassa
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre
- 6 fulles de kale
- 100 g de farina de blat
- 100 g de farina de blat de moro
- 350 ml d'aigua molt freda
- Oli per fregir
-
Làmines de tòfona
BRIOX TORRAT AMB CALÇOTS ROSTITS I TONYINA VERMELLA MARINADA
- 2 llesques de pa brioix
- Mantega
- 4 calçots rostits, picats
- 150 g de tonyina vermella, picada a ganivet
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre
PREPARACIÓ
CRUIXENT D'ARRÒS AMB BRANDADA DE BACALLÀ I OUS DE SALMÓ
- Tallem l'oblea d'arròs en quatre parts i les fregim en oli molt calent fins que quedin cruixents.
- Courem les patates i l'all en aigua fins que siguin tendres. Hi afegirem el bacallà al final de la cocció i ho retirarem del foc.
- Ho colem.
- Ho passem a un bol i ho emulsionarem amb l'oli d'oliva i la nata lleugerament muntada fins a obtenir una brandada fina.
- Rectifiquem de sal i pebre. Ho posem sobre el cruixent i acabem amb ous de salmó.
BISTEC TÀRTAR DE VEDELLA AMB FULLA DE KALE EN TEMPURA I TÒFONA
- Escaldem les fulles de kale, les refredem amb aigua i gel i les assequem.
- Preparem la tempura barrejant les farines amb l'aigua freda i un polsim de sal.
- Arrebossem la kale i el fregim fins que quedi cruixent.
- Emulsionem el rovell amb l'oli. Hi afegim la mostassa, la sal i el pebre, i hi incorporem la carn.
- Servim el steak tàrtar sobre el kale en tempura i acabem de decorar el plat amb tòfona.
BRIOX TORRAT AMB CALÇOTS ROSTITS I TONYINA VERMELLA MARINADA
- Torrem el brioix amb mantega fins que quedi daurat.
- Barregem els calçots amb la tonyina i ho amanim amb oli, sal i pebre.
- Disposem la barreja sobre el brioix just abans de servir.