Trilogia d'aperitiu de Nadal

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Moha Quach
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • CRUIXENT D'ARRÒS AMB BRANDADA DE BACALLÀ I OUS DE SALMÓ

  •  1 oblea d'arròs (paper d'arròs) 
  • Oli d'oliva verge extra 
  • 2 patates monalisa 
  • 150 g de bacallà dessalat, tallat a daus 
  • 1 gra d'all 
  • 50 ml de nata líquida 
  • Sal i pebre blanc 
  • Ous de salmó

    BISTEC TÀRTAR DE VEDELLA AMB FULLA DE KALE EN TEMPURA I TÒFONA

  • 150 g de vedella (maluc o filet), tallada a ganivet 
  • 1 rovell d'ou 
  • Mostassa
  • Oli d'oliva verge extra 
  • Sal i pebre negre 
  • 6 fulles de kale 
  • 100 g de farina de blat
  • 100 g de farina de blat de moro 
  • 350 ml d'aigua molt freda 
  • Oli per fregir 
  • Làmines de tòfona 

    BRIOX TORRAT AMB CALÇOTS ROSTITS I TONYINA VERMELLA MARINADA

  • 2 llesques de pa brioix 
  • Mantega 
  • 4 calçots rostits, picats 
  • 150 g de tonyina vermella, picada a ganivet 
  • Oli d'oliva verge extra 
  • Sal i pebre negre 

PREPARACIÓ

CRUIXENT D'ARRÒS AMB BRANDADA DE BACALLÀ I OUS DE SALMÓ

  1. Tallem l'oblea d'arròs en quatre parts i les fregim en oli molt calent fins que quedin cruixents. 
  2. Courem les patates i l'all en aigua fins que siguin tendres. Hi afegirem el bacallà al final de la cocció i ho retirarem del foc.
  3. Ho colem.
  4. Ho passem a un bol i ho emulsionarem amb l'oli d'oliva i la nata lleugerament muntada fins a obtenir una brandada fina. 
  5. Rectifiquem de sal i pebre. Ho posem sobre el cruixent i acabem amb ous de salmó.

BISTEC TÀRTAR DE VEDELLA AMB FULLA DE KALE EN TEMPURA I TÒFONA

  1. Escaldem les fulles de kale, les refredem amb aigua i gel i les assequem.
  2. Preparem la tempura barrejant les farines amb l'aigua freda i un polsim de sal.
  3. Arrebossem la kale i el fregim fins que quedi cruixent.
  4. Emulsionem el rovell amb l'oli. Hi afegim la mostassa, la sal i el pebre, i hi incorporem la carn.
  5. Servim el steak tàrtar sobre el kale en tempura i acabem de decorar el plat amb tòfona. 

BRIOX TORRAT AMB CALÇOTS ROSTITS I TONYINA VERMELLA MARINADA

  1. Torrem el brioix amb mantega fins que quedi daurat. 
  2. Barregem els calçots amb la tonyina i ho amanim amb oli, sal i pebre. 
  3. Disposem la barreja sobre el brioix just abans de servir. 
Anar al contingut