Crema de cigrons
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- PER A LA CREMA DE CIGRONS
- 500 g de cigrons cuits
- 100 g de sofregit de ceba
- Un manat petit d'espinacs frescos
- Oli d'all i julivert
- Pebre vermell
- Una branca de farigola
- 2 litres de brou vegetal
- PER COMPLEMENTAR
- Oli de menta
- Pinyons i festucs
- Pernil
PREPARACIÓ
- Amanim un grapat de cigrons en un bol una amb una mica d'oli, sal, pebre vermell i farigola. Els posem al forn a 200 ºC durant cinc minuts i els reservem.
- En una olla, posem el sofregit de ceba i l'oli d'all i julivert. Hi afegim la resta dels cigrons cuits i els cobrim amb el brou.
- Ho fem bullir uns cinc minuts. Ho triturem tot dins l'olla i ja ho podem emplatar.
- Per sobre hi posem uns pinyons torrats, l'oli de menta, el pernil tallat i els cigrons torrats al forn que hem reservat.