Esmarris de verat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Núria Lucas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Tercer Temps
- Dieta: Sense lactosa
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 verats
- 3 grans d'all
- 3 tomàquets madurs
- 2 llesques de pa
- 1 got de vi negre
- oli d'oliva
- julivert
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu els verats i talleu-los a filets.
Per fer la picada, fregiu les llesques de pa en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin torrades, retireu-les de la paella, poseu-hi els alls i fregiu-los també. Quan els alls estiguin rossos, retireu-los de la paella, reserveu-los i fregiu els tomàquets madurs fins que també estiguin dauradets. Després, poseu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb el pímer.
A continuació, poseu oli en una cassola i, quan estigui ben calent, sofregiu-hi la picada, sense que se us cremi. Tot seguit, aboqueu-hi el got de vi, deixeu que s'evapori l'alcohol, poseu-hi el julivert picat i una mica d'aigua i remeneu-ho bé. Finalment, incorporeu-hi els filets de verat, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
I ja per acabar, ja podeu servir-ho amb la mateixa cassola.
Per fer la picada, fregiu les llesques de pa en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin torrades, retireu-les de la paella, poseu-hi els alls i fregiu-los també. Quan els alls estiguin rossos, retireu-los de la paella, reserveu-los i fregiu els tomàquets madurs fins que també estiguin dauradets. Després, poseu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb el pímer.
A continuació, poseu oli en una cassola i, quan estigui ben calent, sofregiu-hi la picada, sense que se us cremi. Tot seguit, aboqueu-hi el got de vi, deixeu que s'evapori l'alcohol, poseu-hi el julivert picat i una mica d'aigua i remeneu-ho bé. Finalment, incorporeu-hi els filets de verat, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
I ja per acabar, ja podeu servir-ho amb la mateixa cassola.