Estofat de cigrons i sípia
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
100 g cigrons cuits
100 g sípia
50 g cansalada salada ibèrica
250 ml brou de verdures
1/2 ceba de Figueres
1 gra d'all
1 bitxo
Julivert
PREPARACIÓ
Tallem a daus 50 g de cansalada ibèrica i la portem a una cassola. També tallem 100 g de sípia a daus i la saltem a foc fort, juntament amb la cansalada.
Piquem a microbrunesa 1 gra d'all i mitja ceba de Figueres. Traiem de la cassola la sípia i la cansalada saltades i posem a la cassola l'all i la ceba. Ho enrossim a foc mitjà-alt 4 minuts.
Afegim 1 bitxo a la cassola i també hi posem 250 ml de brou de verdures. Ho courem 2 minuts.
Posem a dins la cassola 100 g de cigrons cuits, la sípia i la cansalada i ho coem tot 5 minuts a foc mitjà.
Ho servim en un plat amb una mica de julivert.