Estofat de cigrons i sípia

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La sípia és un cefalòpode de la família del calamar i del pop, que destaca pel seu contingut en iode i en proteïnes de bona assimilació.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    100 g cigrons cuits  

    100 g sípia

    50 g cansalada salada ibèrica    

    250 ml brou de verdures

    1/2 ceba de Figueres  

    1 gra d'all  

    1 bitxo

    Julivert

PREPARACIÓ

Tallem a daus 50 g de cansalada ibèrica i la portem a una cassola. També tallem 100 g de sípia a daus i la saltem a foc fort, juntament amb la cansalada.

Piquem a microbrunesa 1 gra d'all i mitja ceba de Figueres. Traiem de la cassola la sípia i la cansalada saltades i posem a la cassola l'all i la ceba. Ho enrossim a foc mitjà-alt 4 minuts.

Afegim 1 bitxo a la cassola i també hi posem 250 ml de brou de verdures. Ho courem 2 minuts.

Posem a dins la cassola 100 g de cigrons cuits, la sípia i la cansalada i ho coem tot 5 minuts a foc mitjà.

Ho servim en un plat amb una mica de julivert.

Anar al contingut