Vichyssoise de poma

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 30 g de mantega
  • 800 ml de brou vegetal
  • 125 ml de crema de llet 
  • 3 pomes Golden
  • 1 porro
  • Mitja ceba tendra
  • Sal
  • Pebre
  • Oli OVE
  • Cibulet

PREPARACIÓ

  1. Posem en una cassola 30 g de mantega i 25 ml d'oli d'oliva. Quan la mantega estigui desfeta hi posarem mitja ceba tendra tallada a juliana fina i 1 porro també tallat igual. Ho salem i ho courem a foc mitjà 8 minuts. 
  2. Pelem 2 pomes golden i en traiem els cors. Després les tallem a trossets. Afegim les pomes a la cassola i les courem 3 minuts més. 
  3. També hi posarem 800 ml de brou vegetal. Ho courem 10 minuts. Un cop passat aquest temps, separarem la part sòlida de la part líquida, que posarem en una gerra.  
  4. Posem la part sòlida en un recipient que ens serveixi per triturar. Hi afegim 125 ml de crema de llet, sal i pebre. Ho turbinem fins a tenir textura fina i, si ens cal, hi afegirem una mica del líquid que hem reservat a la gerra. 
  5. Colem la barreja amb un sedàs fi. 
  6. Per emplatar, posarem la vichyssoise, tallarem a palla 1 poma golden sense el cor i hi afegirem una mica de cibulet i un raig d'oli. 
Anar al contingut