Vichyssoise de poma
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 30 g de mantega
- 800 ml de brou vegetal
- 125 ml de crema de llet
- 3 pomes Golden
- 1 porro
- Mitja ceba tendra
- Sal
- Pebre
- Oli OVE
- Cibulet
PREPARACIÓ
- Posem en una cassola 30 g de mantega i 25 ml d'oli d'oliva. Quan la mantega estigui desfeta hi posarem mitja ceba tendra tallada a juliana fina i 1 porro també tallat igual. Ho salem i ho courem a foc mitjà 8 minuts.
- Pelem 2 pomes golden i en traiem els cors. Després les tallem a trossets. Afegim les pomes a la cassola i les courem 3 minuts més.
- També hi posarem 800 ml de brou vegetal. Ho courem 10 minuts. Un cop passat aquest temps, separarem la part sòlida de la part líquida, que posarem en una gerra.
- Posem la part sòlida en un recipient que ens serveixi per triturar. Hi afegim 125 ml de crema de llet, sal i pebre. Ho turbinem fins a tenir textura fina i, si ens cal, hi afegirem una mica del líquid que hem reservat a la gerra.
- Colem la barreja amb un sedàs fi.
- Per emplatar, posarem la vichyssoise, tallarem a palla 1 poma golden sense el cor i hi afegirem una mica de cibulet i un raig d'oli.