Poma caramel·litzada amb nata

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    45 g sucre

    15 g mantega

    1 poma golden

    Calvados

    Nata muntada

    Menta

PREPARACIÓ

  1. Pelem i traiem el cor d'una poma golden. La tallem a rodelles una mica gruixudes, unes 5.
  2. Posem a una paella 15 g de mantega i quan sigui fosa hi afegim les rodelles de poma. Les distribuïm bé i les marquem per les dues cares.
  3. Afegim a la poma 45 g de sucre i un raig de Calvados. Ho coem a foc mitjà fins que espesseixi la salsa.
  4. A l'hora d'emplatar, posarem les rodelles amb la salsa per sobre i també una bona cullerada de nata muntada. Ho decorarem amb fulles de menta.

 

Anar al contingut