Poma caramel·litzada amb nata
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
45 g sucre
15 g mantega
1 poma golden
Calvados
Nata muntada
Menta
PREPARACIÓ
- Pelem i traiem el cor d'una poma golden. La tallem a rodelles una mica gruixudes, unes 5.
- Posem a una paella 15 g de mantega i quan sigui fosa hi afegim les rodelles de poma. Les distribuïm bé i les marquem per les dues cares.
- Afegim a la poma 45 g de sucre i un raig de Calvados. Ho coem a foc mitjà fins que espesseixi la salsa.
- A l'hora d'emplatar, posarem les rodelles amb la salsa per sobre i també una bona cullerada de nata muntada. Ho decorarem amb fulles de menta.