Milfulls de poma i nata

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa en la salut intestinal, ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el trànsit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 2 pomes
  • 6 crestes
  • 150 g mascarpone
  • 150 ml nata 35% M.G.
  • 40 g sucre de llustre
  • 1 branca de canyella
  • Oli de gira-sol
  • Canyella en pols

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar una paella amb oli de gira-sol abundant.
  2. Pelem 2 pomes i els traiem el cor.
  3. Posem 1/2 branca de canyella dins de cada poma i les coem al microones durant 5 minuts i mig. És important col·locar-les en un recipient apte per a microones i que es pugui tapar. Les reservarem en aquest recipient fins al moment de tallar-les.
  4. Fregim les crestes i les reservem en un plat amb paper absorbent.
  5. En un bol, hi afegim 150 ml de nata 35% M.G. La comencem a muntar. En el moment en què ho comenci a fer, hi afegim 150 g de mascarpone i 30 g de sucre de llustre. Ho acabem de treballar amb les varetes elèctriques.
  6. Tallem a daus les pomes cuites.
  7. Amb els ingredients preparats, comencem el muntatge de les postres: una cresta a la base, una capa de nata, dauets de poma, i ho tornem a repetir.
  8. Per acabar, barregem en un bol una cullerada de sucre de llustre i una altra de canyella, i empolsem el milfulls.
Anar al contingut