Milfulls de poma i nata
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa en la salut intestinal, ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el trànsit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 2 pomes
- 6 crestes
- 150 g mascarpone
- 150 ml nata 35% M.G.
- 40 g sucre de llustre
- 1 branca de canyella
- Oli de gira-sol
- Canyella en pols
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar una paella amb oli de gira-sol abundant.
- Pelem 2 pomes i els traiem el cor.
- Posem 1/2 branca de canyella dins de cada poma i les coem al microones durant 5 minuts i mig. És important col·locar-les en un recipient apte per a microones i que es pugui tapar. Les reservarem en aquest recipient fins al moment de tallar-les.
- Fregim les crestes i les reservem en un plat amb paper absorbent.
- En un bol, hi afegim 150 ml de nata 35% M.G. La comencem a muntar. En el moment en què ho comenci a fer, hi afegim 150 g de mascarpone i 30 g de sucre de llustre. Ho acabem de treballar amb les varetes elèctriques.
- Tallem a daus les pomes cuites.
- Amb els ingredients preparats, comencem el muntatge de les postres: una cresta a la base, una capa de nata, dauets de poma, i ho tornem a repetir.
- Per acabar, barregem en un bol una cullerada de sucre de llustre i una altra de canyella, i empolsem el milfulls.