Brownie de nous i taronja
INGREDIENTS
- 380 g sucre morè
- 160 g xocolata 70%
- 130 g farina de blat
- 100 g mantega
- 16 g cacau en pols 100%
- 4 ous
- 6 grans d'all negre
- 5 nous
- 2 rodelles de taronja confitada
- Sal
PREPARACIÓ
- Desfem al bany maria 160 g de xocolata 70% i 100 g de mantega.
- En un morter, fem una pasta amb 6 grans d'all negre pelats. Ho reservem.
- En un bol, hi posem 4 ous i un polsim de sal. Amb unes varetes elèctriques, els anem muntant i, a poc a poc, hi anem incorporant els 380 g de sucre morè.
- Incorporem la pasta d'all negre a la xocolata desfeta.
- Barregem la xocolata desfeta amb la mantega amb els ous muntats.
- Afegim 130 g de farina de blat i 16 g de cacau en pols 100% al bol. És important tamisar aquests ingredients en el moment d'incorporar-los. Ho barregem bé.
- Untem el motlle amb mantega i hi aboquem la massa del brownie.
- Repartim nous per sobre de la massa i acabem de decorar amb taronja confitada.
- Enfornem 25 minuts a 180º.
- Deixem refredar abans de menjar.