Brownie de nous i taronja

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és un aliment energètic que pres amb moderació, i preferiblement amb alt percentatge de cacau, aporta nutrients antioxidantsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 380 g sucre morè
  • 160 g xocolata 70%
  • 130 g farina de blat
  • 100 g mantega
  • 16 g cacau en pols 100%
  • 4 ous
  • 6 grans d'all negre
  • 5 nous 
  • 2 rodelles de taronja confitada
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Desfem al bany maria 160 g de xocolata 70% i 100 g de mantega.
  2. En un morter, fem una pasta amb 6 grans d'all negre pelats. Ho reservem.
  3. En un bol, hi posem 4 ous i un polsim de sal. Amb unes varetes elèctriques, els anem muntant i, a poc a poc, hi anem incorporant els 380 g de sucre morè.
  4. Incorporem la pasta d'all negre a la xocolata desfeta.
  5. Barregem la xocolata desfeta amb la mantega amb els ous muntats.
  6. Afegim 130 g de farina de blat i 16 g de cacau en pols 100% al bol. És important tamisar aquests ingredients en el moment d'incorporar-los. Ho barregem bé.
  7. Untem el motlle amb mantega i hi aboquem la massa del brownie.
  8. Repartim nous per sobre de la massa i acabem de decorar amb taronja confitada.
  9. Enfornem 25 minuts a 180º.
  10. Deixem refredar abans de menjar.
Anar al contingut