Amanida de pollastre a l'ast

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • Pollastre a l'ast
  • 10 g panses
  • 10 g pinyons
  • 1 ou
  • 1 pastanaga
  • Escarola
  • Mostassa
  • Farigola
  • Flors de romaní 
  • Oli OVE
  • Pebre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Esfilagarsem el pollastre a l'ast. Els ossos es poden guardar per a una altra elaboració, com per exemple, un brou.
  2. En un bol, afegim el pollastre esfilagarsat, una mica del suc del pollastre, 10 g de panses, 10 g de pinyons, una mica de farigola i pebre. Integrem tots els ingredients i els reservem.
  3. Tallem a dauets una pastanaga i l'afegim al bol.
  4. Fem una maionesa. En un got batedor hi posem 1 ou, oli OVE, sal, pebre i mostassa. Ho emulsionem.
  5. Afegim la maionesa al bol i la barregem amb els ingredients.
  6. Emplatem amb unes fulles d'escarola i unes flors de romaní.
Anar al contingut