Amanida de pollastre a l'ast
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- Pollastre a l'ast
- 10 g panses
- 10 g pinyons
- 1 ou
- 1 pastanaga
- Escarola
- Mostassa
- Farigola
- Flors de romaní
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Esfilagarsem el pollastre a l'ast. Els ossos es poden guardar per a una altra elaboració, com per exemple, un brou.
- En un bol, afegim el pollastre esfilagarsat, una mica del suc del pollastre, 10 g de panses, 10 g de pinyons, una mica de farigola i pebre. Integrem tots els ingredients i els reservem.
- Tallem a dauets una pastanaga i l'afegim al bol.
- Fem una maionesa. En un got batedor hi posem 1 ou, oli OVE, sal, pebre i mostassa. Ho emulsionem.
- Afegim la maionesa al bol i la barregem amb els ingredients.
- Emplatem amb unes fulles d'escarola i unes flors de romaní.