Pollastre cruixent

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 pit de pollastre

  • 1 ou
  • 1 all
  • Cibulet
  • Farina
  • Maionesa
  • Curri en pols
  • Oli OVE
  • Sal 
  • Pebre
  •  

PREPARACIÓ

1. Escalfem oli d'oliva en una paella.

2. En una picadora, hi posem un pit de pollastre mal tallat, un gra d'all, el rovell d'un ou i una mica de cibulet. Ho triturem.

3. Amb l'ajuda d'una cullera, fem una mena de pilotes.

4. Passem les peces per farina. Les fregim.

5. Paral·lelament, preparem la salsa que l'acompanyarà. En un bol hi posem maionesa, una mica de curri i cibulet picat. Integrem tots els ingredients.

Anar al contingut