Porro amb romesco blanc

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El porro és una hortalissa de temporada que aporta poca energia, a més és ric en fibra, vitamines i minerals, entre els quals destaquen el potassi i el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    3 porros
  • 25 g ametlla marcona crua
  • 60 ml oli OVE
  • 1/4 ceba tendra
  • Vinagre de sidra
  • Cibulet
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir la part blanca del porro aproximadament 10 minuts.
  2. Preparem un romesco blanc. En un got batedor, hi posem 25 mg d'ametlla marcona crua, 1/4 de ceba tendra, l'oli d'oliva, un polsim de sal, pebre i un toc de vinagre. Ho triturem. Si no ens queda prou cremós, hi podríem afegir una mica d'aigua.
  3. En una paella, escalfem un raig d'oli d'oliva.
  4. Tallem per la meitat els porros i els marquem a la paella calenta.
  5. Piquem petit una mica de cibulet.
  6. Servim els porros en un plat i hi posem el romesco blanc per sobre, juntament amb el cibulet picat.
Anar al contingut