Porro amb romesco blanc
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El porro és una hortalissa de temporada que aporta poca energia, a més és ric en fibra, vitamines i minerals, entre els quals destaquen el potassi i el magnesi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
3 porros- 25 g ametlla marcona crua
- 60 ml oli OVE
- 1/4 ceba tendra
- Vinagre de sidra
- Cibulet
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem a bullir la part blanca del porro aproximadament 10 minuts.
- Preparem un romesco blanc. En un got batedor, hi posem 25 mg d'ametlla marcona crua, 1/4 de ceba tendra, l'oli d'oliva, un polsim de sal, pebre i un toc de vinagre. Ho triturem. Si no ens queda prou cremós, hi podríem afegir una mica d'aigua.
- En una paella, escalfem un raig d'oli d'oliva.
- Tallem per la meitat els porros i els marquem a la paella calenta.
- Piquem petit una mica de cibulet.
- Servim els porros en un plat i hi posem el romesco blanc per sobre, juntament amb el cibulet picat.