Triangles fullats de maduixes amb nata

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 làmina de pasta de full

    200 ml nata 35% MG

    50 g sucre

    200 g maduixes

    1 ou o llet

    Aigua

    Sucre

    Fruita seca (ametlles, pinyons ...)

PREPARACIÓ

  1. Obrim la làmina de pasta de full.
  2. Pintem una de les cares lleugerament amb aigua i la dobleguem en horitzontal sobre si mateixa.
  3. En fem sis talls en vertical i tallem cada part en transversal fent triangles.
  4. Pintem la superfície, també lleugerament, amb ou o llet.
  5. Els empolvorem amb una mica de sucre i ametlles o altres fruits secs.
  6. Els enfornem a 180 ºC, amb escalfor a dalt i a baix i el ventilador, fins que estiguin daurats. Trigaran entre 12 i 15 minuts.
  7. Mentrestant, muntem la nata, que ha de ser ben freda de la nevera, i hi anem afegint el sucre en forma de pluja.
  8. Tallem les maduixes a daus.
  9. Obrim els triangles i els farcim amb la nata i les maduixes. Podeu posar-hi també un fil de xocolata desfeta freda. 
Anar al contingut