Pastís de formatge a la tassa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els formatges en general són aliments molt rics en nutrients, però, com més secs són, més rics en greixos saturats i colesterol.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA;
  • 60 g formatge crema
  • 20 g farina
  • 20 g sucre
  • 1 ou
  • 2 galetes maria
  • 1 maduixa
  • Mantega
  • Parmesà ratllat
  • Menta
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem la base del pastís. Desfem una cullerada de mantega en un pot.
  2. Esmicolem 1 galeta en un bol.
  3. Aboquem la mantega desfeta al bol i ho barregem bé.
  4. Agafem una tassa apta per coure al forn i, a la seva base, hi distribuïm la barreja de galeta i mantega.
  5. Per a la massa del pastís, afegim a un got batedor 1 ou, 60 g de formatge crema, 20 g de farina, 20 g de sucre i 1 culleradeta de parmesà ratllat. Ho turbinem.
  6. Aboquem el contingut del got batedor a la tassa i l'enfornem 15 minuts a 180º.
  7. Laminem una maduixa i la distribuïm per sobre del pastís, juntament amb unes fulles de menta.
Anar al contingut