Aletes de pollastre especiades
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 6 aletes de pollastre
- 300 g mantega
- 2 llimones
- Farigola seca
- Curri en pols
- All en pols
- Pebre vermell dolç
- Orenga
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Preparem una mantega especiada. En un bol, hi posem 300 g de mantega pomada. La treballem una mica i hi incorporem diferents gustos i aromes: curri en pols, farigola seca i la pell d'una llimona. Ho barregem bé.
- Passem la mantega especiada a una mànega pastissera i farcim una glaçonera. La tapem i la refredem al congelador fins que es compactin els "glaçons" de mantega.
- Comencem el marinat de les aletes. En un bol hi posem una culleradeta de pebre vermell dolç, una culleradeta d'all en pols, una culleradeta d'orenga seca, un pessic de sal, la ratlladura de 1/2 llimona, el suc d'aquesta mitja llimona i un raig d'oli d'oliva. Ho barregem bé.
- Afegim les aletes al marinat i ho deixem uns minuts.
- Coem les aletes a la fregidora d'aire en dues coccions. La primera seran 12 minuts a 180 ºC. La segona, 6 minuts a 190 ºC.
- Agafem un dels "glaçons" de mantega congelada i el tallem a daus.
- Servim les aletes al plat i hi posem els daus de mantega a sobre, perquè es vagin fonent.