Pollastre oriental
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
És una recepta molt rica en vitamines i minerals de les verdures, així com en proteïnes de bona assimilació del pollastre. És ideal com a plat lleuger i gustós.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a 1 ració.
1 contracuixa de pollastre
1 gra d'all
1 dit de gingebre
1 culleradeta de maizena
1 taronja
5 arbrets de bròcoli
¿ pak choi
¿ pastanaga
Oli OVE
Salsa de soja
PREPARACIÓ
- Comencem pel marinat. Ratllem en un bol un gra d'all pelat, un dit de gingebre i una mica de pell de taronja.
- Afegim al mateix bol un raig de salsa de soja i un raig d'aigua. Hi afegim el suc de ¿ taronja.
- Reservem el marinat.
- Tallem a dauets una contracuixa de pollastre desossada i sense pell.
- Submergim el pollastre al bol. Tallem a làmines grosses 5 arbrets de bròcoli nets, ¿ pak choi net, ¿ pastanaga pelada.
- Posem un raig d'oli a una paella i l'escalfem a foc fort. Hi tirem el pollastre marinat (ens guardem el marinat).
- Quan el pollastre estigui cuit, el posem en un plat.
- A la mateixa paella, sense netejar-la, hi tirem els vegetals tallats. Els saltem uns minuts.
- Mentrestant, barregem una cullerada de maizena en el suc del marinat, que es dissolgui.
- Quan els vegetals estan saltats, els reservem en un altre plat.
- Tornem a posar el pollastre a la mateixa paella i després hi tirem el marinat amb maizena. Anem remenant i mirem com la salsa es va fent densa.
- Quan tinguem la textura desitjada, apaguem el foc.