Pollastre oriental

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    És una recepta molt rica en vitamines i minerals de les verdures, així com en proteïnes de bona assimilació del pollastre. És ideal com a plat lleuger i gustós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 1 ració. 

     

    1 contracuixa de pollastre  

    1 gra d'all  

    1 dit de gingebre  

    1 culleradeta de maizena  

    1 taronja  

    5 arbrets de bròcoli  

    ¿ pak choi 

    ¿ pastanaga  

    Oli OVE 

    Salsa de soja 

PREPARACIÓ

  1. Comencem pel marinat. Ratllem en un bol un gra d'all pelat, un dit de gingebre i una mica de pell de taronja.  
  2. Afegim al mateix bol un raig de salsa de soja i un raig d'aigua. Hi afegim el suc de ¿ taronja. 
  3. Reservem el marinat. 
  4. Tallem a dauets una contracuixa de pollastre desossada i sense pell.  
  5. Submergim el pollastre al bol. Tallem a làmines grosses 5 arbrets de bròcoli nets, ¿ pak choi net, ¿ pastanaga pelada.  
  6. Posem un raig d'oli a una paella i l'escalfem a foc fort. Hi tirem el pollastre marinat (ens guardem el marinat).  
  7. Quan el pollastre estigui cuit, el posem en un plat.  
  8. A la mateixa paella, sense netejar-la, hi tirem els vegetals tallats. Els saltem uns minuts.  
  9. Mentrestant, barregem una cullerada de maizena en el suc del marinat, que es dissolgui.  
  10. Quan els vegetals estan saltats, els reservem en un altre plat.  
  11. Tornem a posar el pollastre a la mateixa paella i després hi tirem el marinat amb maizena. Anem remenant i mirem com la salsa es va fent densa.  
  12. Quan tinguem la textura desitjada, apaguem el foc.  
Anar al contingut