Brioix de sobrassada i mel

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mel és un producte biològic amb una elevada concentració de sucres, en el que podem destacar l'aportació de potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    1 pa de brioix

    1 taronja

    Sobrassada

    Romaní

    Formatge de Maó tendre

    Mel

PREPARACIÓ

Tallem a daus formatge de Maó poc curat i el reservem.

Pelem un tall de sobrassada i l'esmicolem.

Tallem un brioix pel mig i el farcim amb el formatge i la sobrassada.

Posem al forn el brioix durant 4 minuts a 200º.

En un morter hi posem fulles de romaní i les piquem. També hi posem una pela de taronja ratllada, una mica de suc de taronja i mel. Ho integrem.

Desenfornem el brioix, l'emplatem i per sobre el banyem amb la mel especiada.

Anar al contingut