Brioix de sobrassada i mel
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
La mel és un producte biològic amb una elevada concentració de sucres, en el que podem destacar l'aportació de potassi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
1 pa de brioix
1 taronja
Sobrassada
Romaní
Formatge de Maó tendre
Mel
PREPARACIÓ
Tallem a daus formatge de Maó poc curat i el reservem.
Pelem un tall de sobrassada i l'esmicolem.
Tallem un brioix pel mig i el farcim amb el formatge i la sobrassada.
Posem al forn el brioix durant 4 minuts a 200º.
En un morter hi posem fulles de romaní i les piquem. També hi posem una pela de taronja ratllada, una mica de suc de taronja i mel. Ho integrem.
Desenfornem el brioix, l'emplatem i per sobre el banyem amb la mel especiada.