Carpaccio de taronja amb romaní
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Afegir fruita a les preparacions, tant dolces com salades, en aquest cas la pell de la taronja, és enriquir-les en minerals i fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
- 1 taronja sanguina
- 30 g nous
- Oli OVE
- Romaní
- Gingebre
- Sal en escates
- Pebre de Sichuan
- Vinagre balsàmic de Mòdena en esprai
PREPARACIÓ
- Pelem la taronja sanguina i la tallem a làmines molt fines.
- Les reservem directament en el plat de presentació.
- Al morter, hi matxucarem unes fulles de romaní.
- Pelem una mica de gingebre i el ratllem al morter.
- Hi afegim també unes nous i les aixafem, que es trenquin una mica.
- Hi afegim també un raig d'oli OVE i ho barregem bé.
- Amanim el carpaccio de taronja amb un toc de vinagre de Mòdena en esprai, un polsim de sal en escates, unes voltes de pebre de Sichuan i el contingut del morter.
- Acabem el plat amb unes fulles de romaní.