Carpaccio de taronja amb romaní

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Afegir fruita a les preparacions, tant dolces com salades, en aquest cas la pell de la taronja, és enriquir-les en minerals i fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

  • 1 taronja sanguina
  • 30 g nous
  • Oli OVE
  • Romaní
  • Gingebre
  • Sal en escates 
  • Pebre de Sichuan
  • Vinagre balsàmic de Mòdena en esprai
  •  

PREPARACIÓ

  1. Pelem la taronja sanguina i la tallem a làmines molt fines.
  2. Les reservem directament en el plat de presentació.
  3. Al morter, hi matxucarem unes fulles de romaní.
  4. Pelem una mica de gingebre i el ratllem al morter.
  5. Hi afegim també unes nous i les aixafem, que es trenquin una mica.
  6. Hi afegim també un raig d'oli OVE i ho barregem bé.
  7. Amanim el carpaccio de taronja amb un toc de vinagre de Mòdena en esprai, un polsim de sal en escates, unes voltes de pebre de Sichuan i el contingut del morter.
  8. Acabem el plat amb unes fulles de romaní.
Anar al contingut