Patates a la carbonara

Imatge recepta de Patates a la carbonara
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Del grup dels aliments rics en hidrats de carboni la patata és el més lleuger, ja que és el que conté més aigua; per això les recomanacions apunten prendre'n de 3 a 4 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    180 g patates platillo 

    50 g guanciale 

    25 g formatge parmesà 

    120 ml aigua 

    2 ous 

    Mantega 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Posem mantega a una paella i mentre es fon tallem 50 g de guanciale a julianeta. L'hi afegim i l'enrossim. 
  2. Tallem pel mig 180 g de patates del platillo. 
  3. Quan el guanciale ja està enrossit, el traiem de la paella i el reservem en un bol gros. A la paella on s'ha cuit, hi afegim les patates tallades i les saltem amb sal fins que siguin rosses. 
  4. Aboquem 120 ml d'aigua a la paella i ho coem a foc mitjà deu minuts amb la tapa. 
  5. Al bol on hi tenim el guanciale hi afegim 20 ml d'aigua de la cocció, 25 g de parmesà ratllat i dos rovells d'ou. Ho barregem ben barrejat. 
  6. Afegim al bol les patates cuites i acabem el plat posant-hi pebre. 
Anar al contingut