Coca de Sant Joan
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LA CREMA PASTISSERA DE VAINILLA:
500 g llet sencera
90 g sucre
6 rovells
40 g maizena
1 beina vainilla
2 g sal
PER A LA BASE:
1 brioix
Crema pastissera
Chantilly de vainilla de Madagascar
Pinyons caramel·litzats
Sucre de llustre
PREPARACIÓ
- Comencem preparant la crema pastissera infusionant la llet amb la vainilla en una cassola al foc.
- En un bol, blanquegem els rovells d'ou amb el sucre i la maizena.
- Hi afegim 1/3 de la llet bullint i ho batem bé amb les varetes.
- Hi afegim la resta de la llet, ho barregem i tornem tota la barreja a la cassola, sense deixar de remoure, fins aconseguir una textura de crema.
- En un bol, colem la crema, la refredem filmada a pell i la introduïm en una mànega de pastisseria.
- Per a la base de la coca, obrim el brioix amb l'ajuda d'un ganivet de serra i el farcim amb la crema.
- Hi afegim sucre i el cremem amb la pala cremadora.
- Seguim farcint la base amb la chantilly de vainilla de Madagascar i els pinyons caramel·litzats.
- Tapem la part de dalt del brioix i l'empolvorem amb sucre de llustre.