Coca de Sant Joan

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA CREMA PASTISSERA DE VAINILLA:

    500 g llet sencera

    90 g sucre

    6 rovells

    40 g maizena

    1 beina vainilla

    2 g sal

     

    PER A LA BASE:

    1 brioix

    Crema pastissera

    Chantilly de vainilla de Madagascar

    Pinyons caramel·litzats

    Sucre de llustre

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant la crema pastissera infusionant la llet amb la vainilla en una cassola al foc.
  2. En un bol, blanquegem els rovells d'ou amb el sucre i la maizena.
  3. Hi afegim 1/3 de la llet bullint i ho batem bé amb les varetes.
  4. Hi afegim la resta de la llet, ho barregem i tornem tota la barreja a la cassola, sense deixar de remoure, fins aconseguir una textura de crema.
  5. En un bol, colem la crema, la refredem filmada a pell i la introduïm en una mànega de pastisseria.
  6. Per a la base de la coca, obrim el brioix amb l'ajuda d'un ganivet de serra i el farcim amb la crema.
  7. Hi afegim sucre i el cremem amb la pala cremadora.
  8. Seguim farcint la base amb la chantilly de vainilla de Madagascar i els pinyons caramel·litzats.
  9. Tapem la part de dalt del brioix i l'empolvorem amb sucre de llustre.
Anar al contingut