Milfulls de porro
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El porro és una hortalissa molt lleugera que aporta molta fibra, per a una bona salut intestinalAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
250 ml nata 35% MG
50 g formatge a làmines
Formatge ratllat
1 porro gruixut
Farina
Mantega
Nou moscada
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Fem una incisió al llarg a un porro sense les puntes.
- Posem al foc una olla amb aigua amb sal, i, quan bull, hi afegim el porro. El bullim 5 minuts.
- Per fer la beixamel, posem una nou de mantega en una paella, després hi afegim 1 cullerada de farina, pebre negre, nou moscada que ratllem i sal. Ho barregem i coem fins que la farina estigui torrada.
- Hi afegim 250 ml de nata 35% MG. La barregem i bullim 1 minut més.
- Traiem el porro de l'olla i el deixem temperar. Un cop temperat, n'anem separant les capes com si fossin fulles de lasanya.
- Anirem posant en una safata per al forn una part de la beixamel, una capa de porro i una o dues làmines de formatge. Anirem formant capes fins que s'acabi el porro. L'última capa serà de beixamel, i per sobre hi aboquem 20 g de formatge ratllat.
- Portem la safata al forn durant 15 minuts a 200º. Passat aquest temps, ho gratinarem 5 minuts més.
- Ja es pot passar a un plat i servir.