Milfulls de porro

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El porro és una hortalissa molt lleugera que aporta molta fibra, per a una bona salut intestinalAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    250 ml nata 35% MG 

    50 g formatge a làmines 

    Formatge ratllat 

    1 porro gruixut 

    Farina 

    Mantega 

    Nou moscada 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Fem una incisió al llarg a un porro sense les puntes.  
  2. Posem al foc una olla amb aigua amb sal, i, quan bull, hi afegim el porro. El bullim 5 minuts. 
  3. Per fer la beixamel, posem una nou de mantega en una paella, després hi afegim 1 cullerada de farina, pebre negre, nou moscada que ratllem i sal. Ho barregem i coem fins que la farina estigui torrada. 
  4. Hi afegim 250 ml de nata 35% MG. La barregem i bullim 1 minut més. 
  5. Traiem el porro de l'olla i el deixem temperar. Un cop temperat, n'anem separant les capes com si fossin fulles de lasanya.  
  6. Anirem posant en una safata per al forn una part de la beixamel, una capa de porro i una o dues làmines de formatge. Anirem formant capes fins que s'acabi el porro. L'última capa serà de beixamel, i per sobre hi aboquem 20 g de formatge ratllat. 
  7. Portem la safata al forn durant 15 minuts a 200º. Passat aquest temps, ho gratinarem 5 minuts més. 
  8. Ja es pot passar a un plat i servir. 
Anar al contingut