Pa amb tomàquet i llonganissa de Vic
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
El pa és un aliment molt complet, ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, conté proteïnes vegetals, és pobre en greixos i s'hauria de prendre en quantitats moderades diàriament.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
llonganissa de Vic
pa de pagès
coca de vidre
tomacons de penjar
oli OVE
sal de Maldon
PREPARACIÓ
Tallem dues llesques de pa de pagès. Ha de ser gruixuda.
Torrem una de les dues llesques per banda i banda.
Tallem la coca de vidre per la meitat.
Agafem els tomacons de penjar i en tallem un per la meitat .
Suquem primer la llesca de pa sense torrar. L'ordre correcte per fer un pa amb tomàquet és: TOMÀQUET, OLI I SAL.
Suquem la llesca de pa torrat
Finalment suquem la coca de vidre amb sal de Maldon i en fem una versió una mica més gastronòmica.
Tallem la llonganissa com si fos un sashimi, amb molta cura i molt primeta. La presentació és més estètica si la tallem esbiaixada, però depèn dels gustos.