Tiramisú de maduixes i cacau

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 400 g de maduixes

    120 g de sucre llustre

    Suc de mitja llimona

    80 ml de ratafia de nous

    200 g de nata

    200 g de formatge mascarpone

    Melindros

    Cacau en pols

    Menta

PREPARACIÓ

  1. Comencem tallant les maduixes ben petites.
  2. Les macerem en un bol amb el suc de mitja llimona, 60 g de sucre llustre i la ratafia.
  3. Les passem pel colador, i el suc el reservem per remullar els melindros.
  4. Amb les varetes del robot, muntem la nata amb el mascarpone i, quan agafi consistència, hi afegim els altres 60 g de sucre.
  5. Ho emmotllem en un got, fent una primera capa de melindros remullats en el suc de macerar les maduixes.
  6. Hi afegim una segona capa de maduixes i una tercera de mascarpone.
  7. Omplim el got amb noves capes de melindros, maduixes i mascarpone.
  8. Hi afegim el cacau en pols per sobre de l'última capa de mascarpone.
  9. Ho decorem amb una maduixa, una fulla de menta i, si en teniu, una flor.
  10. En cas que el vulgueu servir en forma de pastís i no en un got, la tècnica de capes és la mateixa, però l'haureu de deixar refredar a la nevera uns deu minuts abans de servir. 

 

Anar al contingut