Torrada de cirerols amb feta

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant; i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 8 cirerols
  • 50 g formatge feta
  • 1 llesca pa de pagès
  • Oli OVE
  • Vinagre de Xerès
  • Pebre negre
  • Mostassa antiga
  • Orenga fresca
  • Farigola fresca
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Torrem una llesca de pa de pagès a la paella.

2. Fem una vinagreta. Piquem orenga fresca i l'afegim en un bol, juntament amb unes fulles de farigola, oli d'oliva, vinagre de Xerès i mostassa antiga. Ho emulsionem fins que obtinguem una textura homogènia.

3. Retirem la llesca de pa de la paella i el reservem.

4. Tallem per la meitat 8 cirerols. Tallem a daus 50 grams de formatge feta i ho saltem a la paella amb un raig d'oli d'oliva, a foc viu.

5. Afegim el contingut de la paella al bol on hi ha la vinagreta i ho barregem. Ho posem a sobre de la llesca de pa.

6. Per a l'emplatat final, hi posem unes fulles d'orenga fresca.

Anar al contingut