Torrada de cirerols amb feta
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant; i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 8 cirerols
- 50 g formatge feta
- 1 llesca pa de pagès
- Oli OVE
- Vinagre de Xerès
- Pebre negre
- Mostassa antiga
- Orenga fresca
- Farigola fresca
- Sal
PREPARACIÓ
1. Torrem una llesca de pa de pagès a la paella.
2. Fem una vinagreta. Piquem orenga fresca i l'afegim en un bol, juntament amb unes fulles de farigola, oli d'oliva, vinagre de Xerès i mostassa antiga. Ho emulsionem fins que obtinguem una textura homogènia.
3. Retirem la llesca de pa de la paella i el reservem.
4. Tallem per la meitat 8 cirerols. Tallem a daus 50 grams de formatge feta i ho saltem a la paella amb un raig d'oli d'oliva, a foc viu.
5. Afegim el contingut de la paella al bol on hi ha la vinagreta i ho barregem. Ho posem a sobre de la llesca de pa.
6. Per a l'emplatat final, hi posem unes fulles d'orenga fresca.