Truita farcida de pa amb tomàquet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'ou es considera un aliment de referència, ja que conté tots els aminoàcids essencials per als éssers humansAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 ous
2 llesques de pa
2 tomacons
Pernil ibèric
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ
- Traiem la crosta del pa i tallem la molla a quadradets petits.
- Posem els bocins de pa en un bol i a sobre hi ratllem els dos tomacons.
- Amanim amb una mica d'oli i un polsim de sal i remenem el tomàquet ratllat amb els trossets de pa.
- Posem la paella amb un raig d'oli al foc.
- Batem dos ous amb una mica de sal.
- Quan l'oli estigui calent, hi aboquem els ous i movem la paella perquè cobreixin el fons.
- Quan l'ou estigui una mica cuit, posarem al mig, com en una tira, una part del pa amb tomàquet que tenim reservat.
- Tanquem la truita posant per sobre del pa les dues parts de l'ou que no estan cobertes amb el farcit.
- La girem, com una truita francesa. La deixem coure 1 minut o més, segons us agradi la truita més o menys cuita.
- Podeu acabar el plat posant-hi una mica de pernil per sobre.