Coca de full amb tomàquet i somaia

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: David Sanglas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES

    1 làmina de pasta de full

  • 2 tomàquets madurs
  • 1 rovell d'ou
  • Sal o escates de sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • 50 g de somaia tendra
  • Herbes aromàtiques fresques picades (alfàbrega, orenga, farigola o porradell) 

PREPARACIÓ

  1. Tallem els tomàquets a làmines fines, de mig centímetre i ho reservem.
  2. Posem la làmina de pasta de full sobre una plata de forn amb el paper de forn que porta la pasta a sota. 
  3. Punxem la làmina amb una forquilla per evitar que la pasta s'infli.
  4. Després, pintem la làmina amb rovell d'ou perquè ens quedi ben rossa i el tomàquet s'hi enganxi.
  5. Cobrim la làmina amb els talls de tomàquet i ho coem tot a 190 ºC a la part de sota del forn. Volem que es cogui la base de pasta de full i no gaire els tomàquets. Recordem que els productes cuinats potencien el gust de la sal i poden quedar salats. Per això, el millor és posar la sal al final. 
  6. Traiem la plata del forn
  7. Vestim la coca amb talls de somaia, herbes fresques picades, les flors d'alfàbrega i de romaní (si se'n té), orenga i porradell.
  8. Ho amanim tot amb un bon raig d'oli d'oliva i hi posem per sobre sal en escates i pebre. 
Anar al contingut