Coca de full amb tomàquet i somaia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: David Sanglas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES
1 làmina de pasta de full
- 2 tomàquets madurs
- 1 rovell d'ou
- Sal o escates de sal
- Pebre
- Oli d'oliva
- 50 g de somaia tendra
- Herbes aromàtiques fresques picades (alfàbrega, orenga, farigola o porradell)
PREPARACIÓ
- Tallem els tomàquets a làmines fines, de mig centímetre i ho reservem.
- Posem la làmina de pasta de full sobre una plata de forn amb el paper de forn que porta la pasta a sota.
- Punxem la làmina amb una forquilla per evitar que la pasta s'infli.
- Després, pintem la làmina amb rovell d'ou perquè ens quedi ben rossa i el tomàquet s'hi enganxi.
- Cobrim la làmina amb els talls de tomàquet i ho coem tot a 190 ºC a la part de sota del forn. Volem que es cogui la base de pasta de full i no gaire els tomàquets. Recordem que els productes cuinats potencien el gust de la sal i poden quedar salats. Per això, el millor és posar la sal al final.
- Traiem la plata del forn
- Vestim la coca amb talls de somaia, herbes fresques picades, les flors d'alfàbrega i de romaní (si se'n té), orenga i porradell.
- Ho amanim tot amb un bon raig d'oli d'oliva i hi posem per sobre sal en escates i pebre.