Tatin de carbassa amb cruixent de camagrocs
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
PER A LA MASSA
500 g farina
- 250 g mantega pomada
- 1 ou
- 10 ml aigua
-
Sal
PER AL FARCIT DE LA TATIN
800 g carbassa
- 70 g sucre morè
- Sal i pebre
-
PER SOBRE LA TATIN
30 g de camagrocs
PREPARACIÓ
- Per fer la massa, barregem tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia i la deixem reposar 30 minuts.
- L'estirem amb un corró fins a deixar-la amb un gruix d'un dit i en fem quatre rodones amb un tallapasta.
- La posem al forn a 175º durant 8-10 minuts i la reservem.
- Per fer el farcit, comencem pelant la carbassa i la tallem a daus d'1 cm.
- Afegim el sucre, la sal i el pebre en una paella fins a formar un caramel on courem els daus de carbassa fins que quedin tendres.
- Els coloquem sobre les quatre rodones de pasta brisa, amb una mica del caramel que hem fet i ho compactem tot dins la massa.
- Per posar sobre la tatin els camagrocs, els hem de netejar i exugar bé. Els passem per farina i els fregim en oli ben calent, salpebrem i els col·loquem sobre la tatin que hem reservat.