La Hansifarra, la salsitxa catalanogermànica del Barça
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Salsitxes del Soler de n'Hug
Patata bullida
Cogombrets
Ceba tendra
Mostassa de Dijon
Quètxup
Panet
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Les salsitxes del Soler de n'Hug són una elaboració pròpia dels germans Soler Peraire, criadors de porcs, en col·laboració amb la xef Maria Nicolau per homenatjar l'entrenador del Barça.
- Es fa com la botifarra tradicional catalana, amb la carn una mica més picada com fan els alemanys i una barreja de comí, pebre dolç, pebre negre, nou moscada i canyella.
- Es pot menjar crua, com un embotit, però per aquesta elaboració l'escalfarem, com si fos un frànkfurt alemany, en aigua bullent.
- La posem al panet i l'amanim al gust: mostassa de Dijon, quètxup, cogombrets, ceba tendra...
- També la podeu acompanyar amb una amanida d'estil alemany amb patata bullida, cogombrets i ceba, amanida amb oli d'oliva.