La Hansifarra, la salsitxa catalanogermànica del Barça

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Salsitxes del Soler de n'Hug

    Patata bullida

    Cogombrets

    Ceba tendra

    Mostassa de Dijon

    Quètxup

    Panet

    Oli d'oliva

     

PREPARACIÓ

  1. Les salsitxes del Soler de n'Hug són una elaboració pròpia dels germans Soler Peraire, criadors de porcs, en col·laboració amb la xef Maria Nicolau per homenatjar l'entrenador del Barça.
  2. Es fa com la botifarra tradicional catalana, amb la carn una mica més picada com fan els alemanys i una barreja de comí, pebre dolç, pebre negre, nou moscada i canyella.
  3. Es pot menjar crua, com un embotit, però per aquesta elaboració l'escalfarem, com si fos un frànkfurt alemany, en aigua bullent.
  4. La posem al panet i l'amanim al gust: mostassa de Dijon, quètxup, cogombrets, ceba tendra... 
  5. També la podeu acompanyar amb una amanida d'estil alemany amb patata bullida, cogombrets i ceba, amanida amb oli d'oliva.
Anar al contingut