Mousse de torró d'Agramunt
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Les avellanes són riques en vitamina E i greixos poliinsaturats, nutrients que cuiden la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
150 g de llet d'ovella
200 g de xocolata blanca
300 g de nata
3 torrons d'Agramunt
2 fulls de gelatina
3 taronges
sal de Maldon
pebre negre
menta fresca
PREPARACIÓ
- Hidratem els fulls de gelatina.
- Esmicolem i desfem dins de 150 g de llet d'ovella calenta 2 torrons i mig d'Agramunt, 200 g de xocolata blanca i una mica de pebre negre. Ho passem per la batedora i ho colem. Hi desfem els fulls de gelatina i ho deixem refredar fora de la nevera uns 30 min.
- Fem el suc de 3 taronges, el colem i el congelem en una safata adequada per després poder-la rascar fàcilment per fer-ne un granissat.
- Ho remenem i posem a refredar la mousse de llet, torró i xocolata a la nevera.
- Muntem la nata, ben freda, amb el batedor elèctric.
- Un cop freda de nevera, tornem a batre la mousse i la barregem amb la nata muntada fins que tot quedi ben homogeni.
- Esmicolem amb les mans i el morter el mig torró que ens queda.
- Muntem la mousse de torró i xocolata blanca, per sobre rasquem el granissat de taronja i hi tirem el torró esmicolat, una mica de sal de Maldon i la menta fresca. Llestos!