Mandonguilles de formatge amb oli picant

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El formatge del tipus ricotta és un formatge fresc dels més lleugers del seu grup. Aporta calci i proteïnes i és baix en greixAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    125 g formatge feta

    100 g ricotta

    100 g mantega

    100 g sèmola fina

    50 g farina

    25 g pecorino

    5 tomàquets pera

    4 bitxos

    1 ou

    Sàlvia

    Branquilló de canyella

    Sal

    Vinagre de poma

    Pebre

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Posem a escórrer 100 g de formatge ricotta ben bé una hora.
  2. Passat aquest temps la posem en un got batedor on també posem esmicolats 125 g de feta i 25 de pecorino ratllat. Ho turbinem fins que ens quedi una textura de mató.
  3. En un bol hi posem els formatges triturats i un ou i ho integrem. També hi afegim 50 g de farina, 25 g de sèmola fina i també ho integrem.
  4. Formem boles de 35 g amb aquesta barreja i les enfarinem amb 75 g de sèmola fina. Un cop fetes les guardem tapades 1 hora a la nevera. Un cop passat aquest temps, els traiem de la nevera i els bullim durant 15 minuts a foc mitjà en aigua.
  5. Amb un bufador socarrimem 5 tomàquets nets, els pelem i els tallem a concassé.
  6. Tallem a rodelles 4 bitxos i els fem ballar en oli en una paella.
  7. Afegim als tomàquets l'oli picant, un raig de vinagre de poma, sal i pebre. Ho integrem bé.
  8. Posem una paella al foc amb un branquilló de canyella i pebre que torrem. També hi posem 100 g de mantega i unes fulles de sàlvia. Quan la mantega s'ha fos, hi afegim les mandonguilles ja bullides i les enrossim.
  9. Emplatem juntes les mandonguilles amb els tomàquets amanits amb oli picant.

 

 

Anar al contingut