Mandonguilles de formatge amb oli picant
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El formatge del tipus ricotta és un formatge fresc dels més lleugers del seu grup. Aporta calci i proteïnes i és baix en greixAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
125 g formatge feta
100 g ricotta
100 g mantega
100 g sèmola fina
50 g farina
25 g pecorino
5 tomàquets pera
4 bitxos
1 ou
Sàlvia
Branquilló de canyella
Sal
Vinagre de poma
Pebre
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem a escórrer 100 g de formatge ricotta ben bé una hora.
- Passat aquest temps la posem en un got batedor on també posem esmicolats 125 g de feta i 25 de pecorino ratllat. Ho turbinem fins que ens quedi una textura de mató.
- En un bol hi posem els formatges triturats i un ou i ho integrem. També hi afegim 50 g de farina, 25 g de sèmola fina i també ho integrem.
- Formem boles de 35 g amb aquesta barreja i les enfarinem amb 75 g de sèmola fina. Un cop fetes les guardem tapades 1 hora a la nevera. Un cop passat aquest temps, els traiem de la nevera i els bullim durant 15 minuts a foc mitjà en aigua.
- Amb un bufador socarrimem 5 tomàquets nets, els pelem i els tallem a concassé.
- Tallem a rodelles 4 bitxos i els fem ballar en oli en una paella.
- Afegim als tomàquets l'oli picant, un raig de vinagre de poma, sal i pebre. Ho integrem bé.
- Posem una paella al foc amb un branquilló de canyella i pebre que torrem. També hi posem 100 g de mantega i unes fulles de sàlvia. Quan la mantega s'ha fos, hi afegim les mandonguilles ja bullides i les enrossim.
- Emplatem juntes les mandonguilles amb els tomàquets amanits amb oli picant.